Företag

Här kommer vi att presentera olika företag i Varberg.

Varberg företagI Varberg finns det flertalet duktiga företagare och varje år uppmärksammas företagare på orten i Varbergsgalan, det räknas som årets viktigaste fest för företagarna i Varberg. Det är ofta någon gång i oktober som gäller som datum för galan. Vill du läsa mer om hur det är att vara företagare i Varberg, du kan klicka dig vidare här så kommer du till Marknad Varbergs hemsida, ett bolag som Varbergs kommun anlitar för näringslivsservice som är till för och om företagare i Varberg.

En av förra årets vinnare på Varbergsgalan var krögaren Ulf Cronheim och sin restaurang Majas Vid Havet, han fick priset som 1012 års besöksnäringsföretagare och priset fick han för att under många år fått Varbergsborna att upptäcka ny Svensk musik och bidragit till att Varberg fått en plats i Artistsverige. Majas Vid Havet ligger strax söder om Varberg alldeles vid havet i Apelviken. Två stycken matsalar med plats för 100 personer i den ena och 24 i den andra, under sommaren så utökas platserna till 300 under tak. Det finns även ett dansgolv i anslutning till restaurangen.

Ett företag som vi också vill uppmärksamma är Måleri Väst AB i Varberg, en målerifirma som funnits sedan 2010 och har en vision att växa. De erbjuder både privatpersoner och företag sina tjänster med ett fokus på nöjda kunder. För att ta kontakt med företaget så går det att följa denna länk som tar dig till företagets hemsida. Måleri Väst tar på sig både små och stora uppdrag, det kan vara allt från in och utvändig målning till tapetsering och fönsterrenovering.