Pizzerior

Varberg restaurangLikt alla städer så har Varberg en rad pizzerior, både i citykärnan och ute i de yttre stadsdelarna. Några av de pizzerior man kan välja på är:

Bella Napoli

En klassisk pizzeria som både har ett stort pizzautbud och a´la carte på menyn.

Vid bra väder väljer de flesta att sätta sig på någon av de ca 20 uteplatser som finns. Men även inne finns det gott om plats med närmare 50 platser.

Pizzerian har fullständiga rättigheter och ligger på Viskasstigen 25 i Veddinge.

Bästa Pizza

Med ett namn som ”Bästa Pizza” är det inte svårt att förstå att ägarna satsar hårt på bra kvalité och därmed återkommande kunder. Här bjuds det på pizza och kebab. Gästerna kan antingen slå sig ner utomhus (ca 30 platser) eller inne (ca 30 platser)

Pizzerian har fullständiga rättigheter och ligger på Södra Vägen 23 i västa delen av stadsdelen Mariedal.

Deremo Pizzeria

Deremo Pizzeria erbjuder ett stort utbud med allt från hamburgare och pizza till a la carte och sallader. Även denna pizzeria har ett stort antal sittplatser med 30 ute och 40 inne. En bra pizzeria för den som ändå ska in och handla på ICA då den affären ligger vägg i vägg.

Pizzerian har fullständiga rättigheter och ligger på Bjurumvägen 1 i Veddinge.

Espeviks Pizza

För de som bor på Espeviks Camping och blir sugen på pizza är Espeviks Pizza ett bra alternativ. Pizzerian ligger på Espeviksvägen 41 vilket betyder att det inte tar mer än någon minut att åka dit från campingen. Utbudet är främst klassiska pizzor.

Helges Pizzabod

Grillrätter, kebab, pizza och sallader står på menyn hos Helges Pizzabod. Med stor uteservering (28 platser) är det en mycket trevlig pizzeria på sommaren. Det visar sig även i att de har extra öppettider under hela sommaren (fram till 22).

Pizzerian har fullständiga rättigheter och ligger på Fastarpsvägen 49 i Tvååker. Med andra ord nästan exakt mellan Varberg och Falkenberg. Det är även en av de få pizzerior som har hela sin meny online vilket gör att man i lugn och ro kan välja vad man vill ha redan i bilen på väg till pizzerian.

La Torre

La Torre är en stor pizzeria med hela 50 platser inom hus samt 16 platser utomhus. Det är en av de mest centralt belägna pizzeriorna då den ligger på Västa Vallgatan 4.

På menyn finns sallader, pizzor samt kebab. Pizzerian har även hemkörning till de som av någon anledning inte vill ta sig till pizzerian för att hämta sin mat.